Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els musclos, elimineu-ne les barbes i poseu-los al vapor, just perquè comencin a obrir-se. Acabeu d'obrir-los, retireu-los de la closca i reserveu-los.
  2. Barregeu el suc de llima amb la pasta d'ají groc, els xilis –tallats finament–, sal, pebre acabat de moldre, el sucre, unes fulles d'estragó i la ceba vermella –tallada en juliana fina.
  3. Afegiu-hi els musclos, barregeu-ho i deixeu-ho marinar 1 h, tapat, a la nevera.
  4. Renteu els tirabecs i talleu-los en juliana, escaldeu-los en aigua salada bullent, refresqueu-los en aigua gelada i escorreu-los.
  5. Obriu la fruita de la passió i traieu-ne la polpa i les llavors.
  6. Sobre una base de tirabecs, disposeu-hi el cebiche de musclos i una mica de fruita de la passió, afegiu-hi unes fulles d'estragó fresc i uns grans de blat de moro fregit, i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: