Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’ají groc: salteu la ceba amb el pebrot picat i l’all fins que quedi ben cuita. Tritureu-ho i coleu-ho.
  2. Per a la salsa d’ají: poseu tots els líquids a la batedora i tritureu-los bé. Afegiu-hi la goma xantana i munteu-ho amb l’oli d’oliva.
  3. Talleu el corball a daus i marineu-lo 15 min en un bol amb el suc de llima, la sal i el jalapeño picat (segons el temps, el peix quedarà més o menys cuit; per tant, si el voleu més cru deixeu-lo aquest temps, i si per contra el voleu més cuit, augmenteu-lo).
  4. Poseu el corball en un plat amb un motlle rodó i amaniu-lo amb la salsa d’ají nikkei. Acabeu-lo amb les herbes i la 'cancha' i regueu-ho amb una mica de suc de llima.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: