Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb una mica d’oli, ofegueu la ceba amb els dos pebrots picats a quadradets.
  2. Quan la verdura comenci a daurar-se, afegiu-hi el bitxo, el trosset de gingebre, pelat i picat, el tomàquet i les llenties partides.
  3. Remeneu-ho tot, incorporeu-hi el comí i afegiu-hi el brou de verdures o d’au.
  4. Deixeu-ho estofar fins que el guisat quedi tendre, aproximadament 1 h. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: