Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la sal i el bicarbonat i fregueu la cansalada amb la barreja. Deixeu-la reposar 1-2 h a la nevera.
  2. Poseu la cansalada de porc blanc en una cassola i cobriu-la amb aigua.
  3. Feu-ho bullir 20 min.
  4. Traieu la cansalada de l’aigua i, en una safata de forn i amb la pell enlaire, feu-la coure al forn preescalfat a 200 ºC, 40 min, fins que quedi de color caramel. Cada 10 min aneu traient el greix que deixa anar.


Nota: Podeu fer servir aquest chicharrón colombià en remenats, truites, com a farcit de pastissos calents o com a pica-pica.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: