Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la sal i el bicarbonat i fregueu la cansalada amb la barreja. Deixeu-la reposar 1-2 h a la nevera.
  2. Poseu la cansalada de porc blanc en una cassola i cobriu-la amb aigua.
  3. Feu-ho bullir 20 min.
  4. Traieu la cansalada de l’aigua i, en una safata de forn i amb la pell enlaire, feu-la coure al forn preescalfat a 200 ºC, 40 min, fins que quedi de color caramel. Cada 10 min aneu traient el greix que deixa anar.


Nota: Podeu fer servir aquest chicharrón colombià en remenats, truites, com a farcit de pastissos calents o com a pica-pica.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: