Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn seca, poseu les ametlles i introduïu-les al forn, a 180 ºC, uns minuts, fins que es daurin, remenant dues o tres vegades, durant la cocció. Traieu les ametlles del forn i espereu que es refredin.
  2. Peleu els plàtans i talleu-los per la meitat. Punxeu un escuradents al costat del tall, unteu-los molt bé amb la mel i arrebosseu-los amb els trossets d’ametlles torrades.
  3. Ompliu uns gotets fins a la meitat amb el confeti, per evitar que caiguin, col·loqueu els Chupa Chups de plàtan als gotets i serviu-los.

CONSELL
Deixeu que els vostres fills untin els plàtans amb la mel i els arrebossin amb l’ametlla. Peleu els plàtans just un moment abans de consumir-los, per evitar que s’oxidin i es posin negres.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: