Preparació
- Poseu l’aigua i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal. Quan l’aigua bulli i tota la mantega s’hagi fos, afegiu-hi d’un sol cop tota la farina tamisada i deixeu-ho coure, sense parar-ho de remenar, fins que aquesta massa se separi de les parets del cassó.
- Fora del foc afegiu-hi un ou i remeneu-ho fins que quedi homogeni. Així, fins a afegir-hi els tres ous.
- Sobre una safata de forn i amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, feu els colls dels cignes en forma de “2” marcant el cap i el bec. Coeu-los a 185 ºC uns 10 min, fins que siguin daurats.
- Formeu el cos dels cignes i coeu-los a 185 ºC uns 20 min fins, que siguin daurats. Deixeu-ho refredar.
- Amb un ganivet, obriu el cos al llarg i farciu-lo amb nata muntada ensucrada al gust. Claveu els colls dins la nata, empolseu-hi sucre en pols, decoreu-ho i ja es pot servir.