Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als cigrons: poseu els cigrons en remull amb 2 l d’aigua mineral una nit abans de cuinar-los. Reserveu una quarta part de l’aigua en la qual heu remullat els cigrons i afegiu-hi 3 l d’aigua mineral fins a cobrir totalment els cigrons. En aquesta aigua, coeu-los 1 h.
  2. Per al sofregit: en una paella sofregiu a foc lent la ceba tallada molt petita. Un cop cuita, afegiu-hi els alls i el julivert picats. Deixeu-ho coure durant 2 min. Després, afegiu-hi el tomàquet trinxat i deixeu-ho coure 10 min a foc molt lent.
  3. Per a les espardenyes: fregiu les espardenyes i reserveu-les. Agafeu un recipient a part que pugui anar al foc, feu un roux amb la farina i la mantega i mulleu-ho amb el suc dels cigrons bullits i el sofregit. Deixeu-ho coure una estona. Després, afegiu-hi les espardenyes ja fregides i la picada catalana. Serviu-ho calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: