Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans, poseu els cigronets en remull.
  2. En una olla, poseu a coure els cigrons amb la verdura neta, pelada i trossejada.
  3. Coeu-ho amb aigua abundant, el doble del volum dels cigrons, 4 h, a foc lent. Deixeu que el brou s’espesseeixi, corregiu-ne el punt de sal i pebre negre. Reserveu-lo.
  4. En una paella amb un rajolí d’oli d’oliva, salteu els ceps ben nets, afegiu-hi una mica de sal i afegiu-ho al guisat de cigrons.

CONSELL
Aquesta recepta també es pot fer saltant bé una ceba, afegint-hi cigrons cuits, una culleradeta de farina, pebre vermell, els ceps i un got d’aigua o brou; deixeu que arrenqui el bull, corregiu-ne el punt de sal i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: