Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un bon sofregit. En una cassola amb un raig d'oliva coeu tres grans d'all trinxats i la ceba tendra ben picada. Quan la ceba hagi perdut el color (transparent), afegiu-hi els dos tomàquets madurs ratllats i deixeu-ho concentrar bé. Tot seguit, afegiu-hi el comí i el xerès sec.
  2. Deixeu evaporar l'alcohol. Seguidament, afegiu-hi el pebrot verd i el vermell tallats a daus, els cigrons de l'Alta Anoia cuits, el carbassó tallat també a dauets i una fulla de llorer. Cobriu-ho amb el brou de verdures i el brou de cigrons.
  3. Deixeu-ho coure lentament 10-12 min.
  4. Mentrestant feu un allioli negat. Barregeu els tres alls restants, ben trinxadets, amb els 50 ml d'oli d'oliva verge extra. Poseu-ho a punt de sal i, tot seguit, afegiu-ho a la cassola on couen les verdures i els cigrons.
  5. A l'hora de servir els cigrons, poseu-los en un plat fondo i empolseu-los amb una mica de julivert picat en cada plat. Opcionalment, acabeu-ho amb fulles de llorer.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: