Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, ofegueu la ceba picada amb una mica d’oli.
  2. Fregiu la botifarra amb una mica d’oli en una paella, fins que estigui feta. Retireu-la i piqueu-la. Reserveu-la.
  3. Quan la ceba estigui mig feta, afegiu-hi l’all picat, el julivert i els pinyons. Remeneu-ho i incorporeu-hi la botifarra i els cigrons cuits. Salpebreu-ho al gust, deixeu-ho coure 2 min, sense parar de remenar, i retireu-ho.
  4. Serviu-ho ben calent, amb un rajolí d’oli d’oliva cru.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: