Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els cigrons en remull, amb una mica de bicarbonat, 12 h.
  2. En una cassola amb l’oli d’oliva, daureu els xampinyons i, un cop cuits, retireu-los del foc.
  3. En el mateix oli, daureu l’all i la ceba fins que quedin ben transparents. Afegiu-hi el tomàquet madur ratllat i feu-lo coure fins a formar un sofregit ben dens. Afegiu-hi el tomàquet sec i deixeu-lo coure 5 min.
  4. Afegiu-hi els cigrons i mulleu-ho amb aigua. Coeu-ho a foc lent, 1 h. A mitja cocció, salpebreu-ho. Afegiu-hi la mel, un raig de vinagre balsàmic, la farigola i l’orenga.
  5. Quan els cigrons siguin gairebé cuits, afegiu-hi la carxofa i els xampinyons i deixeu que s’evapori quasi tot el líquid.
  6. Al final de la cocció, afegiu-hi alfàbrega picada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: