Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al xarop: escalfeu en un cassó una part d'aigua amb un parell de branques de canyella. Deixeu-ho en ebullició uns 5 min i retireu la canyella. Afegiu-hi el sucre (la mateixa quantitat que heu posat d'aigua) i remeneu-ho fins que estigui dissolt. Podeu conservar-ho a la nevera uns quants dies.
  2. Per al còctel: ompliu el got amb gel i refredeu-lo.
  3. Afegiu-hi tots els ingredients llevat del mixer.
  4. Afegiu-hi el Fever-Tree Ginger Beer amb suavitat, sense trencar la bombolla.
  5. Barregeu-ho amb una cullera de bar i decoreu el còctel amb un ventall de poma.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: