Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les cireres i espinyoleu-les.
  2. En una paella, torreu les ametlles sense afegir-hi greix. Piqueu-les amb un ganivet, amb els festucs, que no quedin gaire fins.
  3. En un bol, poseu la farina, la pols d’ametlla, el sucre i sal. Barregeu-ho i aneu-hi incorporant els ous d’un en un, tot treballant-ho.
  4. Al final, afegiu-hi la llet i, quan tingueu una mescla homogènia, la nata líquida.
  5. Unteu un motlle de forn generosament amb mantega. Escalfeu el forn.
  6. Barregeu les cireres amb la pasta anterior, aboqueu-ho al motlle i espolseu-hi la picada de festucs i ametlles pel damunt. Coeu-ho al forn 35 min.
  7. Presenteu-ho a taula en el mateix motlle, una mica entebeït.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: