Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients (excepte les nespres) i deixeu-ho reposar 12 h a la nevera.
  2. Talleu les nespres per la meitat, traieu-los els pinyols i talleu-les a làmines.
  3. Poseu la massa reservada dins uns motlles rodons, cobriu-los amb les nespres i coeu-los al forn durant 10 min a 180 ºC (30 min a 170 ºC si és un motlle gran). Deixeu-ho refredar i serviu-ho una mica tebi acompanyat d’una bola de gelat de vainilla.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: