Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu 1 l d’aigua i 20 g de sal a bullir.
  2. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les cloïsses i deixeu-les 10 s perquè s’obrin. Tot seguit, traieu-les amb una aranya i passeu-les ràpidament a un bany d’aigua freda amb gel durant 30 s. Traieu-les, obriu-les amb la punta d’un ganivet i reserveu-les amb l’aigua de les mateixes cloïsses. Guardeu també una closca per a cada cloïssa.
  3. Barregeu els dos olis. Poseu la resta d’ingredients en un bol, amb aigua de les cloïsses.
  4. Emulsioneu els olis amb la resta d’ingredients amb unes varetes. Coleu-ho.
  5. Ompliu el sifó amb un embut i poseu-hi la càpsula. Enrosqueu-lo i agiteu-lo.
  6. Traieu la càpsula i poseu-la en un bany maria 8 min a 65 ºC.
  7. Poseu les cloïsses dins de cada closca i poseu-les en un plat. A l’hora de servir-les, poseu-hi l’escuma i el porradell pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: