Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una paella al foc amb oli.
  2. Peleu les cebes tendres, piqueu-les finament i poseu-les a la paella. Deixeu-les coure 1 min.
  3. Tot seguit, poseu-hi el cava i deixeu-ho reduir fins a la meitat.
  4. Poseu una altra paella al foc amb un raig d’oli i salteu les fulles d’espinacs ben netes i eixutes. Reserveu-ho en calent.
  5. Quan el cava s’hagi reduït, poseu-hi les cloïsses i tapeu-ho. Deixeu-ho coure 1 min, fent petites voltes a la paella. Poseu-hi el tall de mantega i el porradell picat i continueu movent-ho perquè l’emulsió lligui.
  6. Poseu les fulles d’espinacs en un plat soper i les cloïsses amb cava al damunt. Serviu-ho ràpidament, que no es refredi.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: