Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l’oli en una paella i quan estigui calent salteu uns minuts la xistorra, afegiu-hi també les cloïsses i el vi blanc. Tapeu la paella i deixeu-ho uns segons a foc fort tot just el temps que triguin a obrir-se. Serviu-ho ben calent.
  2. Acompanyeu-ho d’un bon pa per sucar i un vi blanc de la nostra terra ben fresc pot constituir un primer plat deliciós, divertit i molt fàcil.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: