Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La coca bamba o coca de patata –elaborada amb farina, patata, llevat, sucre, ous i llard de porc– és ideal per menjar-la acompanyada d'una bona xocolata a la tassa. És un dolç típic de Mallorca.

Preparació

  1. Pasteu la primera part de la farina amb l'aigua i el llevat. Deixeu fermentar la massa fins que tripliqui el volum.
  2. Bulliu la patata. Passeu-la per un passapuré i barregeu-la amb el sucre fins a aconseguir una pasta homogènia.
  3. Pasteu la pasta anterior amb la massa fermentada, la resta de la farina, els ous i el llard de porc fins a obtenir una massa elàstica i homogènia.
  4. Deixeu-ho fermentar 12 h.
  5. Dividiu-ho en les porcions que vulgueu i doneu-hi forma d'ensaïmada.
  6. Coeu-ho al forn calent, a 180 ºC, durant 15 min.
  7. Escampeu-hi sucre en pols per sobre abans de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: