Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu unes coques amb diverses capes de pasta fil·lo pintades amb oli d’oliva. Feu-les coure al forn 3 min a 150 ºC. 
  2. Talleu el fetge d’ànec en encenalls ben prims. Talleu brots de diferents classes i barregeu-los també amb enciams mini. Reserveu-ho. 
  3. Talleu la tòfona amb una mandolina ben prima i feu-ne bastonets.
  4. Per a la vinagreta de mostassa: barregeu bé tots els ingredients. 
  5. Muntatge: en una coca cruixent poseu els encenalls de foie gras i la confitura de poma. Poseu-hi els bastonets de tòfona, salpebreu-ho una mica, i a sobre poseu-hi els brots i els microenciams, amanits amb vinagreta a la mostassa i cristalls de sal.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: