Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pasta de full a rectangles i poseu-la a coure a 180 ºC, tapada amb un paper de pastisseria i una plata al damunt, perquè no pugi.
  2. Peleu totes les verdures escalivades i els calçots fets a la flama.
  3. Per a la salsa: munteu els rovells d’ou amb un polsim de sal i un xic d’aigua, i el suc de la llimona. Quan estiguin blanquejats, afegiu-hi la mantega clarificada. Tot seguit, afegiu-hi les avellanes picades i el julivert, també picat.
  4. Munteu la coca posant les verdures a sobre de la pasta de full. Afegiu-hi els talls de Rotllets de Pernil Cuit Extra La Selva en plecs.
  5. Poseu-hi un cordó de salsa d’avellanes i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: