Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mescleu una mica d’aigua amb una mica d’oli i el llevat a uns 30 ºC.
  2. Barregeu la farina i la sal. Afegiu a la farina la barreja anterior i pasteu-ho. Un cop pastat, afegiu-hi l’ou i deixeu-ho reposar a la nevera tota la nit. 
  3. L’endemà, estireu-ho i feu-ho coure 5 min a 180 ºC. Talleu-ho a rectangles d’1 x 6 cm. Escaliveu el pebrot, l’albergínia i la ceba al forn 1 h a 180 ºC. Un cop cuits, peleu-los i talleu-los a tires. 
  4. Netegeu els filets de les sardines i feu-los en una paella.
  5. Muntatge: munteu l’escalivada sobre la coca i a sobre disposeu-hi la sardina cuita. Acabeu el plat amb mitja oliva.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: