Preparació
- Poseu al vas la llet, mantega, sal, sucre avainillat, anís en pols i la pell de llimona ratllada. Programeu 1 min. a 40º vel.2. Traieu la temperatura, afegiu-hi l’ou i el llevat i barregeu-ho 1/2 min. a vel.2. Afegiu-hi la farina, barregeu-ho 1/2 min. a vel.6 i programeu 3 min. a vel. espiga. Afegiu-hi el sucre i programeu 3 min. a vel. espiga.
- Aboqueu la massa sobre una plata de forn coberta amb paper de forn i doneu-li forma de coca. Pinteu-la amb una mica d’oli amb l’ajut d’un pinzell i tapeu-la amb paper film sense pressionar (l’oli és per evitar que s’enganxi amb el film). Deixeu fermentar la coca unes 2 h, fins que dobli el volum.
- Traieu el paper film i pinteu tota la coca amb ou batut. Empolseu-hi per sobre el sucre i adorneu-la amb crema pastissera i fruita confitada. Coeu-la a 180 ºC durant 45 min.