Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu al vas la llet, mantega, sal, sucre avainillat, anís en pols i la pell de llimona ratllada. Programeu 1 min. a 40º vel.2. Traieu la temperatura, afegiu-hi l’ou i el llevat i barregeu-ho 1/2 min. a vel.2. Afegiu-hi la farina, barregeu-ho 1/2 min. a vel.6 i programeu 3 min. a vel. espiga. Afegiu-hi el sucre i programeu 3 min. a vel. espiga.
  2. Aboqueu la massa sobre una plata de forn coberta amb paper de forn i doneu-li forma de coca. Pinteu-la amb una mica d’oli amb l’ajut d’un pinzell i tapeu-la amb paper film sense pressionar (l’oli és per evitar que s’enganxi amb el film). Deixeu fermentar la coca unes 2 h, fins que dobli el volum.
  3. Traieu el paper film i pinteu tota la coca amb ou batut. Empolseu-hi per sobre el sucre i adorneu-la amb crema pastissera i fruita confitada. Coeu-la a 180 ºC durant 45 min.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: