Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cabell d’àngel: prepareu-lo el dia abans. Escalfeu el forn a 190 ºC. Peleu la carbassa, talleu-la per la meitat i traieu-ne les llavors. Talleu la polpa a daus i col·loqueu-los en una plata de forn. Tapeu-la amb paper per coure i coeu-los fins que estiguin tendres.
  2. Retireu els daus de carbassa i poseu-los en una olla. Afegiu-hi el sucre i el canonet de vainilla, obert per la meitat. Deixeu-ho reposar 1 h.
  3. Coeu-ho a foc baix 2 h, com una melmelada. Amb el foc apagat, afegiu-hi la canyella i la sal i deixeu-ho refredar.
  4. Per a les taronges confitades: talleu les taronges a rodanxes molt fines i poseu-les en una safata.
  5. Escalfeu el sucre amb l’aigua. Quan arrenqui el bull, retireu-ho i aboqueu-ho sobre les rodanxes de taronja. Deixeu-ho macerar 24 h. Escorreu les rodanxes de l’almívar.
  6. Per a la coca: escalfeu el forn a 200 ºC. Estireu la massa de pasta de full, talleu-la en dues parts iguals i punxeules amb una forquilla.

MUNTATGE
Ompliu una de les parts de la pasta de full amb el cabell d’àngel i les taronges confitades. Tapeu-ho amb l’altra part de la pasta de full. Opcionalment, poseu-hi pinyons o trossos d’ametlla per sobre.
Poseu la coca al forn, a 200 ºC, fins que estigui daurada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: