Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu la patata fins que estigui ben tendra, peleu-la i, encara calenta, tritureu-la amb la nata líquida i un rajolí d’oli de tòfona negra. Heu d’obtenir una crema llisa i homogènia. Salpebreu-la i reserveu-la.
  2. Netegeu bé els bolets i lamineu-los. Confiteu-los en oli d’oliva durant 2 min, a foc mitjà.
  3. Talleu rectangles de pasta fil·lo i pinteu-los amb mantega fosa. Poseu-los al forn, a 190 ºC, 2-3 min, fins que la pasta quedi ben daurada. Reserveu-la.
  4. En un plat, poseu fulls de pasta fil·lo cruixent. A sobre, poseu-hi una culleradeta de crema de patata trufada i les làmines de ceps confitades, salpebreu-ho, amb sal en escates, afegiu-hi algunes branquetes de porradell i serviu-ho.

CONSELL
Afegiu una mica d’escarola sobre la pasta fil·lo, abans de posar-hi la crema de patata, perquè la pasta no s’estovi amb el contacte amb la crema.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: