Preparació
Per a la pasta brisa dolça:
- En un bol, barregeu la farina, la sal i el sucre.
- Incorporeu-hi la mantega pomada i barregeu-ho amb els dits.
- Incorporeu-hi l'ou i barregeu-ho fins que es formi una massa homogènia.
- Filmeu la massa i reserveu-la una estona a la nevera.
- Estireu-la amb un corró entre dos papers de forn.
- Col·loqueu-la en un motlle, punxeu-la i, tot seguit, congeleu-la.
- Coeu-la, directament congelada, 10 min a 190 ºC, amb un pes a sobre, per evitar que s'infli (podeu fer servir cigrons secs, per exemple).
Per al farciment de cireres:
- Amb un robot de cuina, piqueu les avellanes amb el sucre.
- Amb un túrmix, barregeu tots els ingredients, excepte les cireres.
- Aboqueu la mescla dins la pasta brisa. Repartitu-hi les cireres.
- Acabeu de coure la coca al forn, a 180 ºC, uns 25 min, fins que el farciment estigui cuit i en punxar-lo amb un escuradents quedi ben sec.