Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per a la pasta brisa dolça:

  1. En un bol, barregeu la farina, la sal i el sucre.
  2. Incorporeu-hi la mantega pomada i barregeu-ho amb els dits.
  3. Incorporeu-hi l'ou i barregeu-ho fins que es formi una massa homogènia.
  4. Filmeu la massa i reserveu-la una estona a la nevera.
  5. Estireu-la amb un corró entre dos papers de forn.
  6. Col·loqueu-la en un motlle, punxeu-la i, tot seguit, congeleu-la.
  7. Coeu-la, directament congelada, 10 min a 190 ºC, amb un pes a sobre, per evitar que s'infli (podeu fer servir cigrons secs, per exemple).

Per al farciment de cireres:

  1. Amb un robot de cuina, piqueu les avellanes amb el sucre.
  2. Amb un túrmix, barregeu tots els ingredients, excepte les cireres.
  3. Aboqueu la mescla dins la pasta brisa. Repartitu-hi les cireres.
  4. Acabeu de coure la coca al forn, a 180 ºC, uns 25 min, fins que el farciment estigui cuit i en punxar-lo amb un escuradents quedi ben sec.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: