Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaliveu les verdures al forn. Netegeu-les i talleu-les a daus petits. Poseu-les en un bol i amaniu-les amb sal grisa, pebre rosa i un raig d’oli d’oliva. Barregeu-ho bé.
  2. Prepareu els filets de sardina i deixeu-los macerar unes 4 h amb sal grisa, oli d’oliva i unes gotes de xerès.
  3. Muntatge: presenteu-ho amb les verdures escalivades damunt la coca de forner (coca seca) i les sardines.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: