Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Una coca de llardons amb oli d’oliva verge extra de les Garrigues.

Preparació

  1. Barregeu en un bol quatre ous, l’oli, el sucre i el llevat desfet amb un xic d’aigua tèbia.
  2. Afegiu-hi la farina a poc a poc fins a formar una massa.
  3. Pasteu-la fins que perdi un xic de força. Per saber si està al punt, preneu una petita porció de massa, feu-ne una bola i estireu-la com si fessiu un tel. Aquest tel no s’ha de trencar i ha de quedar molt fi.
  4. Arribats a aquest punt, barregeu-hi els llardons tallats menuts i la matafaluga. Estireu-la amb una plàtera de 5 cm d’alçada untada d’oli. Pinteu-la amb l’ou restant deixatat, escampeu-hi els pinyons i el sucre restant.
  5. Tapeu-ho amb un drap i deixeu-ho reposar en un lloc tebi fins que dobli el volum.
  6. Poseu-ho a coure en un forn preescalfat 25 min a 180 ºC. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: