Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu 80 g de sucre amb els llardons. Piqueu-los amb un robot de cuina, vigilant de no passar-vos i que no quedi una pasta.
  2. Empolseu la taula de treball amb farina. Durant tota l'estona heu d'anar comprovant que la coca no s'enganxi a la taula. En cas que s'enganxi, aixequeu-la i poseu-hi més farina.
  3. Desenrotlleu la pasta de full i col·loqueu-la apaïsada. Dividiu-la imaginàriament en tres parts iguals.
  4. Escampeu sobre la part central la meitat dels llardons.
  5. Doblegueu una banda sobre la part central i feu-li uns copets amb el corró.
  6. Repartiu-hi per sobre la resta de llardons. Tapeu-ho amb l'altra banda i estireu-la ben fina amb el corró.
  7. Pinteu la coca amb l'ou batut, repartiu-hi els pinyons i unes quantes ametlles picades, i empolseu-la amb sucre.
  8. Coeu la coca al forn a 180 ºC, fins que quedi daurada (uns 20 min).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: