Preparació
- Barregeu 80 g de sucre amb els llardons. Piqueu-los amb un robot de cuina, vigilant de no passar-vos i que no quedi una pasta.
- Empolseu la taula de treball amb farina. Durant tota l'estona heu d'anar comprovant que la coca no s'enganxi a la taula. En cas que s'enganxi, aixequeu-la i poseu-hi més farina.
- Desenrotlleu la pasta de full i col·loqueu-la apaïsada. Dividiu-la imaginàriament en tres parts iguals.
- Escampeu sobre la part central la meitat dels llardons.
- Doblegueu una banda sobre la part central i feu-li uns copets amb el corró.
- Repartiu-hi per sobre la resta de llardons. Tapeu-ho amb l'altra banda i estireu-la ben fina amb el corró.
- Pinteu la coca amb l'ou batut, repartiu-hi els pinyons i unes quantes ametlles picades, i empolseu-la amb sucre.
- Coeu la coca al forn a 180 ºC, fins que quedi daurada (uns 20 min).