Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Encamiseu un motlle amb una mica de mantega i de farina.
  3. Manteniu tots els ingredients a temperatura ambient.
  4. Poseu en un bol els ous i el sucre i bateu-los amb unes varetes elèctriques fins a triplicar-ne el volum.
  5. A part, barregeu el iogurt, l’oli d’oliva, la canyella i la farina.
  6. Quan tingueu els ous ben muntats, afegiu-los a la preparació anterior. Primer 1/3 part, barregeu-ho bé i tot seguit, la resta. Mescleu-ho delicadament.
  7. Poseu la barreja en el motlle fins a la meitat i repartiu-hi els talls de poma pel damunt, que amb el pes baixaran. Escampeu-hi un xic de sucre pel damunt i poseu-ho a coure uns 35 min, aproximadament. Feu la prova de l’agulla.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: