Preparació
- Dins d’un pot, remeneu 275 g de sucre i els rovells, i aboqueu-hi l’oli, l’aigua, l’anís i la llet. Quan tot quedi ben remenat, afegiu-hi la farina, la ratlladura de la pell de llimona i el sobre de llevat. Tapeu el pot amb un drap de cuina mentre munteu les clares a punt de neu. Quan estiguin a punt, afegiu-les a la mescla anterior.
- Procurant que aquesta barreja quedi ben compacta, aboqueu-la dins d’una plàtera apta per anar al forn (ha de ser una mica alta, perquè quan es cogui la massa pujarà molt). Heu de tenir el forn calent a 200 ºC i, mentre es va coent la coca aneu-lo abaixant una mica de temperatura cada 10 min. Entre la primera i la segona vegada que abaixeu el foc del forn, escampeu al damunt de la coca un grapat de pinyons i unes quantes cullerades de sucre (els 125 g restants). Esquitxeu-la una mica amb aigua (podeu emprar un pulveritzador). La massa pujarà lentament. Per comprovar que ja està ben cuita, punxeu-la amb una agulla i observeu si surt neta de la massa.