Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tots coneixem la coca de poma, però, molt probablement, no aquesta, que remulla amb ratafia les làmines de la fruita protagonista.

Preparació

  1. Peleu i talleu la poma a làmines i poseu-les en remull amb la ratafia una bona estona abans. 
  2. Munteu els rovells d’ou amb 3/4 parts del sucre, fins que quedi una pasta esponjosa i fina. Afegiu-hi la llet, l’oli i la ratafia delicadament. Aneu-hi afegint la farina, amb la qual haureu barrejat l’impulsor, tot passant-la per un sedàs o colador. 
  3. Munteu les clares d’ou a punt de neu amb la resta del sucre i barregeu-ho amb la pasta elaborada anteriorment. Poseu la pasta a la plata i per sobre poseu-hi les làmines de poma escorreguda. Poseu el forn a escalfar a 200 ºC. 
  4. Quan sigui calent poseu-hi la plata a mitja alçada i feu-ho coure 45-60 min amb el foc abaixat a 170 ºC.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: