Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 160 ºC, a dalt i a baix.
  2. Unteu el motlle amb una mica de mantega i enfarineu-lo. Sacsegeu el motlle per retirar l'excés de farina.
  3. Poseu l'accessori pala a la Kitchen Aid. Poseu al bol la farina i el llevat Royal. Barregeu-ho 1 min a velocitat baixa.
  4. Afegiu al bol els 225 g de sucre, l'essència de vainilla, la sal, els 3 ous, la llet i 90 g de mantega a punt de pomada. Barregeu-ho 2 min a velocitat mitjana, fins que estigui tot ben integrat.
  5. Peleu les pomes, traieu-ne les llavors i talleu-les a làmines. Incorporeu-ne dues a la massa i barreja-ho. Aboqueu la massa al motlle i col·loqueu la poma restant en forma de cercle sobre la coca.
  6. Enforneu-la durant 10 min.
  7. Mentrestant, prepareu la crema. Foneu 80 g de mantega, afegiu-hi 100 g de sucre i l'ou restant. Bateu-ho amb unes varetes.
  8. Obriu el forn i aboqueu la crema sobre la superfície de la coca. Seguiu-ho enfornant uns 35 min. Vigileu la coca els últims minuts de fornejat, ja que cada forn és un món.
  9. Traieu la coca del forn i deixeu-la reposar dins el motlle 20 min. Traieu-la del motlle i deixeu-la refredar completament sobre una reixeta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: