Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desfeu el llevat amb aigua tèbia i afegiu-hi la sal.
  2. Feu un volcà amb la farina i barregeu-hi el llevat. Treballeu-ho fins a obtenir una pasta homogènia i deixeu-la reposar tapada amb un tovalló fins que dobli el volum.
  3. Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
  4. Estireu la pasta donant-li forma allargada d’una amplada de 15 a 20 cm i repartiu-hi per sobre el sofregit i les verdures escalivades.
  5. Saleu-ho i poseu-hi a sobre les arengades i un raig d’oli.
  6. Enforneu la coca fins que la pasta sigui cuita.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: