D
Preparació
- Poseu la farina, el sucre i la sal al robot.
- Incorporeu-hi la llet amb el llevat prèviament dissolt, a temperatura ambient.
- Treballeu la massa amb el ganxo, i afegiu-hi els ous d'un en un.
- Continueu treballant la massa, afegiu-hi totes les aromes juntes (aigua de tarongina, anís, pell de llimona i de taronja i canyella) i pasteu-ho uns minuts.
- Finalment, incorporeu-hi la mantega pomada, a trossos.
- Continueu-ho treballant a velocitat alta, fins que la massa es desenganxi del bol i es vegi llisa i homogènia.
- Feu la primera fermentació de la massa tapada amb film a temperatura ambient, fins que dobli el seu volum.
- Dividiu la massa en dues parts. Olieu lleugerament la superfície de treball i estireu la massa amb un corró en forma de rectangle.
- Deixeu-ho reposar uns minuts si tingués molt nervi.
- En una part, col·loqueu la fruita confitada, pinteu-la amb ou (barrejat amb aigua) i cobriu-la amb sucre i pinyons abundants.
- L’altra part decoreu-la amb rombes de crema pastissera (mànega i punter arrissat), i també pinteu-la amb ou (barrejat amb aigua).
- Feu la segona fermentació a 28 ºC, 1 h 30 min, fins que torni a doblar el seu volum.
- Coeu-ho al forn a 175 ºC 12-15 min.