Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les verdures a daus petits i salteu-les per separat. Han de quedar cruixents.
  2. Mescleu totes les verdures, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi les fulles d’alfàbrega tallades i amaniu-ho amb l’oli d’oliva restant.
  3. Per a la coca: mescleu la mantega amb la farina, el parmesà, les ametlles i, finalment, el rovell d’ou. Pasteu-ho per obtenir una massa trencada.
  4. Estireu la massa amb un corró fins que tingui 0,5 cm de gruix i talleu-ho a rectangles d’uns 10 x 5 cm. Enforneu-ho 3-4 min a 180º C.
  5. Sobre la coca disposeu la barreja de verdures cruixents i dos filets de sardines, fornegeu-ho 2 min i serviu-ho. Les sardines han d’estar semicrues.
  6. Amaniu-ho amb la tapenade barrejada amb l’oli d’oliva verge extra.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: