Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta: barregeu tots els ingredients en l’ordre exposat. 
  2. Pasteu-los amb les mans fins que se’n desprenguin i se’n pugui fer una bola. Deixeu reposar la massa 30 min en un lloc una mica calent. Estireu-la en forma de coca amb un corró. 
  3. Per al farcit: peleu i talleu les cebes a octaus i deixeu-les 1 h amb força sal. Poseu els tomàquets madurs a rodanxes gruixudes al forn 20 min a 250 ºc, amb oli, sal, sucre i la sajolida. 
  4. Remulleu les cebes, escorreu-les bé i col·loqueu-les al damunt de la pasta, alternades amb les rodanxes de tomàquet. Enforneu la coca entre 20 i 30 min a 180 ºC.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: