Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu la fruita a quadrats d’1 cm. Afegiu-hi una mica de sal i canyella.
  2. Poseu-ho en un bol força gran. Afegiu-hi els flocs de civada, la farina, la pela de taronja i la fruita seca.
  3. Barregeu-ho bé i afegiu-hi l’oli i l’aigua. Esteneu-ho en una plata de forn i enforneu-ho a foc baix, 30 min.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: