Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i assequeu l'albergínia, el pebrot vermell i la ceba tendra.
  2. Poseu-los en una safata folrada amb paper vegetal i pinteu-los amb oli d'oliva.
  3. Enforneu-ho 20-30 min. 
  4. Deixeu-ho reposar i peleu-ho quan la verdura estigui tèbia o a temperatura ambient.

Per a la massa

  1. En un bol, barregeu l'oli, la cervesa i el vi i una culleradeta de sal.
  2. Afegiu-hi la farina i rectifiqueu-ho, si cal, ja que la massa no ha de quedar enganxosa. 
  3. Amasseu-la sobre la taula.
  4. Emboliqueu-la i deixeu-la reposar 1 h.
  5. Estireu la massa i esteneu-la a la safata per enfornar-la.
  6. Afegiu-hi l'escalivada, tireu-hi una mica d'oli d'oliva, sal en escates, pebre i l'herba aromàtica fresca que hàgiu triat.
  7. Enforneu la coca 20 min o fins que es vegi cruixent, ja que aquesta massa es cou de seguida.


 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: