Preparació
- Poseu les panses en un bol d’aigua tèbia 30 min.
- Amb una batedora, barregeu la pols d’ametlla i el sucre. Incorporeu-hi el calvados, 30 g de mantega, la cullerada de farina, un ou batut i el rovell de l’altre.
- Treballeu-ho bé i transferiu la pasta resultant (frangipane) a una plata de forn untada amb 15 g de mantega, fent-hi una capa regular pel fons i els costats. Reserveu-ho a la nevera una bona estona.
- Escalfeu el forn a 210 ºC.
- Peleu les pomes, feu-les a octaus al llarg i retireu-ne les llavors. Poseu-les per damunt de la pasta de la plata, prement-la lleugerament. Regueu-ho amb la resta de mantega fosa i poseu-ho al forn 20 min.
- Escorreu les panses i repartiu-les pel damunt de la coca. Espolseu-la amb sucre fi i torneu-la al forn 10 min més.