Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu una massa no gaire densa amb la farina, aigua, oli, la mantega, el sucre, el fonoll i l’anís. Esteneu-la en una safata de forn.
  2. Poseu-hi rodanxes de sobrassada per sobre. Opcionalment, podeu afegir també ceba a la base i uns quants brots verds.
  3. Empolseu-ho amb canyella i sucre i poseu-ho al forn a 200 ºC fins que la coca estigui feta (uns 15 min); la massa ha de quedar lleugerament cruixent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: