Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La coca de torró és un dolç típic de Mallorca, molt fàcil de fer i que deixa constància de la influència àrab. Amb l'ametlla com a ingredient base, la coca s'elabora amb sucre, canyella, llimona i taronja.

Preparació

  1. En un bol, barregeu la ratlladura de la llimona amb el suc de taronja, el sucre i la canyella.
  2. Afegiu-hi l'ametlla molta i mescleu-ho fins a formar una massa uniforme.
  3. Al centre d'una làmina de pa d'àngel, poseu-hi la massa i esteneu-la bé, sense arribar a les puntes. 
  4. Pinteu el voltant d'una altra làmina amb aigua i poseu-la a sobre de la massa. Segelleu les dues làmines.
     

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: