Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu els ous en aigua bullent, 8 min. Refredeu-los i peleu-los.
  2. Talleu les potes de pop a rodanxes. Poseu-les en un bol, i afegiu-hi les verdures picades i els cigronets. Salpebreu-ho, poseu-hi el vinagre i l’oli.
  3. Munteu els plats amb les fulles d’espinacs al fons, afegiu-hi la barreja, el porradell picat per sobre i l’ou dur ratllat finament al damunt.
  4. Acabeu-ho amb la ceba cruixent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: