Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Combineu el rom, el licor Benedictine i el Dumante en una coctelera.
  2. Afegiu-hi el gel, barregeu-ho durant 30 segons i, després, deixeu-ho reposar 30 segons més.
  3. Poseu l'absenta a la copa i moveu el got lentament sobre si mateix deixant que l'absenta cobreixi tot l'interior de la copa.
  4. Rebutgeu l'absenta sobrant.
  5. Poseu glaçons a la copa i bolqueu la barreja.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: