Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ompliu de glaçons una copa baló.
  2. Afegiu-hi el Suze, el RinQuinQuin i el licor d'albercoc, i barregeu-ho amb una cullera per a còctels.
  3. Afegiu-hi més gel i aboqueu-hi la tònica, barrejant-ho lentament per fusionar-ho.
  4. Talleu pell de taronja i afegiu-la a la part superior de la copa.
  5. Afegiu-hi una branca fresca de romaní i cremeu-la amb un bufador (opcional) per afegir-hi sabor.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: