Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sorbet: barregeu enèrgicament l’aigua i la glucosa en fred. Poseu-ho al foc i controleu-ne la temperatura.
  2. Quan arribi als 40 ºC, incorporeu-hi el sucre barrejat amb el neutre per a sorbets i deixeu pujar la temperatura fins a 85 ºC. Apagueu el foc i deixeu-ho refredar fins als 4 ºC.
  3. Incorporeu-hi la polpa de poma i el suc de llimona. Remeneu-ho bé i guardeu-ho a la nevera 6 h perquè la mescla maduri.
  4. Afegiu-hi la cervesa de baixa fermentació i passeu-ho per la sorbetera.
  5. Renteu els codonys i talleu-los a quarts. Traieu-ne les granes.
  6. Poseu els talls de codony en una plàtera de forn, juntament amb la mantega i el sucre. Tapeu-ho amb paper d’alumini i poseu-ho a coure 1 h, aproximadament, a 160 ºC. Comproveu-ne el punt de cocció, afegiu-hi la cervesa i deixeu-ho acabar de coure, que faci un xic de salsa.
  7. Serviu els codonys tebis amb el suc de la cocció i acompanyeu-los del sorbet.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: