Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Comenceu per la crema d’ametlles. Tritureu les ametlles amb l’aigua i deixeu-les-hi reposar un mínim de 2 h. Llavors, coleu-ho i desfeu-hi el midó.
  2. Poseu la llet en un cassó amb el sucre i la canyella, i coeu-la fins que bulli, remenant-ho sense parar fins que agafi textura de crema. Deixeu-la refredar.
  3. En un motlle quadrat, embolicat amb film transparent, aneu disposant capes de codonyat i de formatge fresc. Premeu-ho amb els dits i aboqueu-ho sobre una safata. Talleu-ho a quadrats i serviu-ho en un plat acompanyat de la crema d’ametlles.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: