Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els codonys, poseu-los en una olla amb aigua freda i coeu-los, sense pelar, entre 45 min i 1 h, en funció de la grandària (procureu que estiguin sempre coberts d’aigua, durant la cocció). Retireu-los del foc i deixeu-los refredar.
  2. Peleu els codonys i trossegeu-los, eliminant-ne els cors.
  3. En un plat gran, tritureu la polpa fins que quedi com un puré. Ajudeu-vos amb una batedora.
  4. Prepareu un almívar amb el sucre i l’aigua: aboqueu tots dos ingredients en un pot, remeneu-ho 10 min, fins que es dissolgui el sucre, i deixeu-ho bullir 2 min.
  5. Sense que deixi de bullir, afegiu-hi el puré de codony; abaixeu el foc i remeneu-ho de tant en tant. Manteniu-ho a foc lent fins que adquireixi un color marró, que pot anar d’un to suau, gairebé daurat, a un castany, tipus marron glacé.
  6. Aboqueu el líquid en un motlle i deixeu-lo refredar, primer a temperatura ambient i després a la nevera. Deixeu passar unes hores o, millor encara, mengeu-vos-el l’endemà.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: