Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu les brases.
  2. En una paella de ferro fos, daureu, a poc a poc, les avellanes en sec. Retireu-les i passeu-les per un drap de cuina per pelar-les.
  3. Trenqueu-les per la meitat i reserveu-les.
  4. Talleu la coliflor (sense les fulles, que s’han de reservar) per la meitat i unteu-la amb una mica de greix. Poseu-la a la graella i coeu-la 8-10 min, fins que quedi daurada.
  5. Passeu-la a una cassola grossa amb la resta del greix, saleu-la i continueu coent-la a la graella 10-12 min, girant-la i ruixant-la amb freqüència amb el greix.
  6. Aboqueu-hi el vinagre i porteu-lo a ebullició, remenant-ho. Afegiu-hi les avellanes torrades.
  7. Poseu les fulles de coliflor a la graella i coeu-les ràpidament. Poseu-les en un plat al voltant de la coliflor.
  8. Bateu la barreja de greix i vinagre que quedi a la cassola, saleu-la i aboqueu-la sobre la coliflor. Serviu-ho immediatament.

Nota. Si no trobeu greix de vedella, podeu fer servir greix d’ànec, llard de porc o mantega. Si voleu que sigui un plat vegà, ho podeu untar amb oli d’oliva.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: