Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Presenteu les cuixes de conill en una cassola. Salpebreu-les i afegiu-hi mig got d'aigua i l'oli d'oliva. Tapeu-ho i coeu-ho 20 minuts a foc baix.
  2. Just abans de l'àpat, peleu i talleu el préssec en grills i els tomàquets pel mig. Daureu-los en una planxa a foc mitjà 2 minuts per cada banda.  Afegiu-hi els alls tendres i deixeu que es daurin l'últim minut.
  3. Un cop cuites les verdures passeu la cuixa de conill a la paella i els cigrons a la cassola. Afegiu-los-hi les herbes de provença i deixeu que bullin per emulsionar els sucs.
  4. Emplateu la cuixa de conill sobre les verdures i completeu el plat amb els cigrons guisats.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: