Preparació
- Per al confit: confiteu 4 cuixes de pota blava en una olla ampla i profunda, 3 h a 80 ºC.
- Feu el suc del rostit amb les potes i colls del pota blava, daurant-los fins que agafin color torrat.
- Afegiu-hi les verdures tallades, ofegueu-les i afegiu-hi el vi blanc i el brandi. Deixeu-lo evaporar i afegiu-hi el brou vegetal.
- Reduïu-ho fins aconseguir una demi-glace.
- Per al moniato: coeu el moniato al forn fins que estigui tendre. Peleu-lo i tritureu-lo amb la mantega, l'oli i el pebre.
- Per a les prunes amb Vermut Tarrida: poseu els ingredients en una cassola i coeu-ho fins que evapori l'alcohol
- Daureu el confit de pota blava en una paella per aconseguir fer crosta pel costat de la pell i salseu-lo amb la demi-glace.
- Acompanyeu-lo amb la crema de moniato i les prunes amb Vermut Tarrida.